Junior Club FanTour naar FC Utrecht, ga je mee??

17 januari 2014

Als jij een grote fan bent van FC Groningen wil je de spelers natuurlijk graag aanmoedigen bij de wedstrijden. Bij thuiswedstrijden zit stadion Euroborg vol met FC supporters, maar ook bij uitwedstrijden heeft de FC jullie steun hard nodig! Reis daarom eens met een bus mee naar een uitwedstrijd.

FanTour
Een uitwedstrijd bezoeken met de FanTour houdt in: een gezellige busreis (incl. lekkers!), sfeer proeven in een ander stadion en je favoriete spelers een wedstrijd zien spelen. De Junior Club reist bij een aantal uitwedstrijden mee met de FanTour. Eén of meerdere bussen zijn dan uitsluitend gereserveerd voor Junior Club leden.
Meereizen met de  Fan Tour kost maar € 30,00 per persoon. Dit is dus inclusief de busreis, toegang tot het stadion en wat lekkers in de bus! Let op: per Junior Club lid dient er een begeleider mee te reizen van 18 jaar of ouder. FanTour FC Utrecht
Na de winterstop reist de Junior Club mee naar de wedstrijden tegen FC Utrecht, PSV en Roda JC. Vanaf 6 weken voorafgaand aan de wedstrijden is het mogelijk om je op te geven om mee te reizen. De wedstrijd FC Utrecht-FC Groningen wordt gespeeld op zondag 23 februari en inmiddels is het mogelijk om je aan te melden  voor deze FanTour.
Aanmelden kan via deze link.

Laatste nieuws