string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Jong PSV – Jong FC Groningen afgelast; jeugdprogramma aangepast.

Maandag 21 januari 2013 om 10:24

Het duel tussen Jong PSV en Jong FC Groningen van vanavond, maandag 21 januari, is afgelast wegens de winterse weersomstandigheden. Een nieuwe datum voor het duel is nog niet bekend.

De Beloften van FC Groningen hervatten nu – ijs en weder dienende – komende maandag, 28 januari, de competitie met een uitwedstrijd tegen Jong Vitesse.

Komende donderdagmiddag, 24 januari, zal om 14.30 uur een oefenwedstrijd worden gespeeld tussen Jong FC Groningen en FC Emmen. De locatie van dit duel wordt nog nader bekend gemaakt.

Jeugdprogramma aangepast
Alle trainingen voor de jeugdteams zijn vandaag, maandag 21 januari, afgelast. Derhalve zijn er geen activiteiten op Corpus. Ook de trainingen voor A1, B1, B2, C1 voor dinsdagochtend op Corpus en Lewenborg zijn afgelast. Deze worden vooralsnog voor dinsdagmiddag 15.30 uur op Corpus ingehaald.
Dinsdagmiddag om 12.00 uur wordt bepaald in hoeverre het veld sneeuwvrij kan worden gemaakt en er dus vanaf 15.30 uur regulier getraind kan worden. Ook de oefenwedstrijden op dinsdag 22 januari komen te vervallen.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard