string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Jong Groningen gelijk tegen Vitesse.

Dinsdag 04 november 2008 om 08:00

De Beloften van FC Groningen hebben maandagavond in Gendt met 3-3 gelijkgespeeld tegen Vitesse. Bij rust was de stand 1-1. Drie spelers van de eerste selectie keerden er terug na blessures.

In het Gelderse Gendt stonden niet alleen Evgeniy Levchenko en Tom Hiariej aan de aftrap. Ook Martijn Meerdink maakte na lange tijd afwezigheid zijn rentree in het groenwit. Meerdink speelde een helft. Levchenko en Hiariej maakten de gehele negentig minuten vol.
Vitesse kwam na tien minuten reeds op voorsprong door een treffer van Wiljan Pluim. Na ruim een uur spelen was de stand weer in evenwicht door een goal van Evgeniy Levchenko. Twee minuten na de pauze was het Darryl Lachman die de FC op een 2-1 voorsprong zette. Binnen een kwartier was het door twee doelpunten van Genaro Snijders 3-2 voor Vitesse. Dennis Krohne bracht even later de 3-3 op de borden. Dat bleek ook de eindstand.
Na negen duels staat FC Groningen met elf punten op de tiende plaats in de Beloften Eredivisie. Komende maandag komt Jong FC Twente op bezoek op Corpus den Hoorn. Die ploeg staat momenteel zevende en heeft twee punten meer dan Groningen.
Opstelling FC Groningen
Van Loo; Hiariej, Lachman (c), Veldmate, Wagenaar (69’ Kunst); Dijkstra, Meerdink (46’ Pellegriti), Levchenko, Pomstra (84’ Olijve), Kluin, Krohne. Rest bank: Ter Wielen, Eslik, Öztürk, Apotheker.
Scores: 10’ Pluim 1-0, 32’ Levchenko 1-1, 47’ Lachman 1-2, 57’ Snijders 2-2, 61’ Snijders  3-2, 64’ Krohne 3-3.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’