string(9) "claudebot"

Jong FC Groningen onder-23 onderuit tegen Almere; blessure Finndell.

Donderdag 27 juli 2017 om 10:47

Woensdagmiddag heeft FC Groningen onder-23 in Zuidlaarderveen met 2-0 verloren van Almere City onder-23. De eindstand was bij rust al bereikt. Forse domper was de blessure die Hampus Finndell opliep halverwege de eerste helft. De Zweed werd per brancard van het veld gedragen en moest voor onderzoek naar het ziekenhuis.

In de eerste helft kwamen de gasten tweemaal tot scoren, in de persoon van Sylvester van de Water. Waar de Groningers startten met liefst zes junioren in de basis, speelde Almere met een aardige inbreng van reserves van de eerste selectie.

Programma
De ploeg van trainers Alfons Arts en Gerard Wiekens is nu halverwege de voorbereiding. Op zaterdag 5 augustus wordt in Hardenberg de traditionele oefenwedstrijd bij HHC gespeeld. Een week later is FC Twente onder-23 te gast in Zuidlaarderveen. Op zaterdag 19 augustus wordt de voorbereiding op Sportpark Corpus den Hoorn afgesloten met de stadsderby tegen Be Quick 1887.

Opstelling FC Groningen
Hoekstra, Riksman, Kramer, Van de Looi, Manolache (gastspeler), Finndell, Finnsson, Breij, Margaritha, Waterink, Donald.
Bank: Elouazzane, Ploem, Baas (gastspeler), De Vos, Camara Bos, Bouman, Browne, Freriks, Sefer (gastspeler), Ristivojevic (gastspeler).

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus