string(9) "claudebot"

Jong FC Groningen nipt langs Jong PEC Zwolle.

Dinsdag 14 april 2015 om 20:39

De Beloften van FC Groningen/Cambuur hebben met 1-0 gewonnen van Jong PEC Zwolle. Juninho Bacuna maakte een kwartier voor tijd de enige treffer van de wedstrijd.

Op Corpus den Hoorn hadden de gasten uit Zwolle gedurende een groot deel van de wedstrijd het betere van het spel. Ook kreeg Jong PEC Zwolle de beste kansen van de wedstrijd.
In de tweede helft herpakte de thuisclub zich en werd diverse keren de ruimte achter de defensie van Zwolle gevonden. Een kwartier voor tijd gaf Ron Janzen de bal vanaf de linkerkant voor, Jafar Arias zette een goed block  en daardoor kon Juninho Bacuna vanuit het vijfmetergebied de doelman passeren: 1-0. In de slotminuut raakte Zwolle nog de paal.
Na de overwinning staat Groningen/Cambuur nog altijd op de tweede plek van de ranglijst met evenveel punten (20) als koploper FC Utrecht, maar met een wedstrijd meer gespeeld. In mei speelt Jong FC Groningen/Cambuur nog de uitwedstijd tegen Jong De Graafschap en tot slot de thuiswedstrijd tegen Jong PEC Zwolle.
Opstelling Jong FC Groningen
Van der Lei; Schootstra, Payne, Van der Laan, Janzen; Antonia (79′ Oldenburger), Ben Moussa, Van Nieff, Arias; Bacuna, Islamovic (40′ Denkovski).
Rest bank: Gies, Bijl, Baas en Saban.
Score: 73′ Bacuna (Janzen) 1-0.
Gele kaart FC: 91′ Bacuna

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus