Jong FC Groningen gelijk tegen Helmond Sport.

Maandag 29 maart 2010 om 11:15

Jong FC Groningen heeft maandagavond op Corpus den Hoorn met 1-1 gelijkgespeeld tegen Jong Helmond Sport. Bij rust stond de thuisploeg nog met 1-0 achter. Serhat Koç scoorde de gelijkmaker.

Aan de kant van Jong Helmond Sport maakte oud-FC’er Mark Veldmate in de eerste helft zijn opwachting. Na een klein kwartier in de eerste helft maakte de nummer 13 van de ranglijst de openingstreffer. Op aangeven van Leroy Hertogs maakte Coen Janssen de 0-1.

Even later had Serhat Koç de gelijkmaker op zijn schoen, maar redde de Brabantse doelman Wouter van der Steen. Voor de pauze kwam in de score geen wijziging.

Na een ruim kwartier in de tweede helft kwam de score in evenwicht. Op aangeven van Tim Sparv was het Serhat Koç die met zijn zesde treffer van het seizoen de 1-1 aantekende.

In de slotfase ging Groningen op jacht naar de winnende treffer. Chevello De Rijp en topscorer Danny Menting konden het tij echter ook niet meer keren. De nummer voorlaatst hield stand en nam een duur punt mee naar Brabant.