Jong ADO Den Haag en Jong FC Groningen delen punten.

Donderdag 27 januari 2011 om 13:28

Jong FC Groningen heeft donderdagavond in Den Haag met 2-2 gelijkgespeeld tegen Jong ADO Den Haag. De ploeg van trainer Dick Lukkien blijft tweede op de ranglijst in de Beloften Eredivisie. Leandro Bacuna en Norair Mamedov scoorden voor de FC. Maandag volgt op Corpus den Hoorn de thuiswedstrijd tegen De Graafschap.

FC Groningen kwam op achterstand door een treffer van Railey Ignacio. Tien minuten voor de pauze kwam Groningen gelijk na een prachtige aanval over zes schijven, die werd afgerond door Leandro Bacuna. Halverwege de tweede helft kwam de FC op voorsprong door een doelpunt van clubtopscorer Norair Mamedov: 1-2. Vervolgens leek de FC de drie punten professioneel over de streep te trekken. In de slotfase liet doelman Steffen Bakker een voorzet bij de tweede paal helaas uit zijn handen glippen en kon Jordy Brouwer profiteren: 2-2.

Zo kwam FC Groningen sneu weg op het moeilijk bespeelbare veld van De Aftrap in Den Haag. Komende maandag is De Graafschap de volgende tegenstander van Jong FC Groningen. Dat duel begint 31 januari om 18.30 uur op Sportpark Corpus den Hoorn.