string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Jonas en Jeroen op bezoek bij OBS het Oelebred in Tynaarlo.

Vrijdag 18 februari 2011 om 16:19

Vrijdagmiddag 18 februari kreeg groep 5 /6 van OBS het Oelebred in Tynaarlo heel bijzonder bezoek. Jeroen Veldmate en Jonas Ivens kwamen namelijk een bezoekje brengen! De klas had dit bezoekje te danken aan hun klasgenootje Willem Rietman.

Begin december 2010 riep de Junior Club alle leden op om mee te doen aan actie strooigoed. Deze actie, geoganiseerd door De Doe Een Wens stichting, is bedoelt om zoveel mogelijk geld op te halen om wensen van zieke kinderen uit te laten komen. De Junior Clubleden die meededen mochten in ruil daarvoor zelf ook een wens doen. De Junior Club heeft een aantal van deze wensen uit laten komen, en een van de gelukkigen was Willem Rietman!
Willem wenste dat er twee voetballers bij hem in de klas kwamen vertellen over het profvoetballer zijn. De klas mocht alle vragen stellen en natuurlijk ook met de jongens op de foto. De ouders van Willem zorgden voor mooie FC Groningen tractaties waar de spelers erg van onder de indruk waren. Doordat de hele klas was versiert met FC Groningen posters voelden ze zich meteen thuis op de kleine basisschool in Tynaarlo. Het werd een erg gezellige middag! Klik hier om naar het fotoboek te gaan.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’