string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Johansson: ‘Strijd laten zien’.

Maandag 05 maart 2012 om 10:23

Na afloop van het duel met Feyenoord waren de spelers teleurgesteld over het resultaat. Een onoplettendheid leidde de winnende treffer in van de Rotterdammers. Wel leverde de ploeg weer veel strijdlust.

Emil Johansson: “Het was leuk om weer een hele wedstrijd te hebben gespeeld. Het ging een stuk beter dan tegen RKC Waalwijk, al kan het nog veel beter. Ik ben wel teleurgesteld over het resultaat. Al is het wel een stap in de juiste richting. Het had 1-1 kunnen zijn. Maar helaas waren we nog niet goed genoeg. Met een beetje geluk had Leandro Bacuna de 1-1 gemaakt. Dan hadden we de wedstrijd misschien zelfs om kunnen draaien. Gelukkig hebben we in elk geval strijd laten zien.”
Luciano: “Natuurlijk ben ik teleurgesteld. vooral als je zo hard werkt. Zij hebben niet veel kansen gecreëerd, maar wij zelf ook niet. De strijd die we vandaag lieten zien, misten we in de vorige uitwedstrijden. We hebben nu laten zien dat we het wel kunnen. We hebben gevochten tot laatste minuut. Dat is positief. Ja, ik ben wat grieperig. Maar dit is geen periode om thuis te blijven, hoe slecht ik me ook voel. Je moet nu spelen, niet nadenken. We moeten met z’n allen blijven knokken en weer een keer drie punten pakken.”
Leandro Bacuna: “We zijn niet weggespeeld. We hebben laten zien dat we ook strijd kunnen leveren in een uitwedstrijd, dat we er als team kunnen staan. We wilden wat meer controlerend voetballen. Met Maikel hadden we een man meer op het middenveld. Aanvallend creëerden we te weinig. De 1-0 was te wijten aan een misverstand tussen mij en Maikel. We hadden eerder uit moeten stappen. De bal op de paal van mij was een aardige kans. Die had er in gemoeten.”

Gerelateerd nieuws.

19 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard