string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Johansson & Johansson in FC Groningen TV.

Dinsdag 06 december 2011 om 11:08

In FC Groningen TV is er vanavond een weerzien met Magnus Johansson. De oud-verdediger van FC Groningen werkt tegenwoordig op de commerciële afdeling van IFK Göteborg en bezocht met 53 sponsors van de Zweedse club afgelopen zaterdag FC Groningen - NEC.

Na afloop van het duel tegen NEC zocht Johansson zijn Zweedse landgenoten Petter Andersson en Emil Johansson (geen familie) op. Andersson deed tijdens die ontmoeting uit de doeken dat hij op ‘harde wijze’ in Zweden al kennis had gemaakt met Magnus Johansson.
In FCG TV wordt uiteraard ook teruggekeken op FC Groningen – NEC. Tom Hiariej, Jonas Ivens en trainer Pieter Huistra geven hun reacties op de 3-3 die na afloop voelde als een nederlaag.
Essent Man of the Match David Texeira hield wel een goed gevoel over aan de wedstrijd tegen de Nijmegenaren dankzij zijn drie doelpunten. Toch geeft hij toe dat ook hij teleurgesteld is met het gelijke spel.
Vorige week maakte FC Groningen bekend dat het Kids United heeft geadopteerd. Zaterdag werd de nieuwe ploeg van FC Groningen officieel gepresenteerd aan het publiek.
FC Groningen TV wordt vanavond om 18.00 uur uitgezonden op Eredivisie Live 1. De herhalingen zijn om 19.00 uur, 21.00 uur en 23.00 uur op Eredivisie Live 2. Morgen wordt de uitzending herhaald om 08.45 uur en 13.25 uur op Eredivisie Live 1.
FC Groningen TV is ook te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv en via YouTube: www.youtube.com/fcgroningentvVolg de aankondigingen en items van FC Groningen TV ook via Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard