Kooij scheidsrechter in uitduel met ADO Den Haag

11 december 2019

FC Groningen speelt aanstaande zaterdag, 14 december, de laatste uitwedstrijd van het kalenderjaar 2019. De Trots van het Noorden gaat op bezoek bij ADO Den Haag. Het duel in Den Haag staat onder leiding van scheidsrechter Joey Kooij. De arbiter fluit zaterdag om 18.30 uur voor de aftrap van het duel.

Joey Kooij had drie keer eerder de leiding over een wedstrijd van FC Groningen. De Trots van het Noorden won twee van die drie wedstrijden waarin Kooij floot. Dit seizoen was Kooij eerder scheidsrechter in de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk die door goals van Mike te Wierik, Charlison Benschop en Gabriel Gudmundsson met 3-0 werd gewonnen.
 
Kooij wordt in Den Haag geassisteerd door assistent-scheidsrechters Roy de Nas en Maarten Ketting. Laurens Gerrits is vierde official, Richard Martens is de VAR, hij wordt in Zeist geassisteerd door Ralf van Vlokhoven.
 
Combideal
Na het duel in Den Haag staan nog twee thuiswedstrijden op het programma voor de FC, voordat de winterstop begint. De ploeg van trainer Danny Buijs neemt het volgende week donderdag, 19 december, in het toernooi om de TOTO KNVB Beker op tegen FC Utrecht, aftrap 18.30 uur. De daaropvolgende zondag, 22 december, is FC Emmen te gast in het Hitachi Capital Mobility Stadion tijdens de 18e speelronde van de Eredivisie.
 
Beide wedstrijden zijn te bezoeken via een mooie combideal vanaf slechts €26,- totaal. Koop eenvoudig je kaarten voor beide of één van beide wedstrijden via onderstaande banner.

Combideal banner

Laatste nieuws