Joël wil broer Daniël voorbij snellen

28 maart 2021

Tot nu toe bewandelde Joël van Kaam nagenoeg hetzelfde voetbalpad als zijn bijna twee jaar oudere broer Daniël. Via de FC Groningen Voebalschool ingestroomd in de Opleiding van de Trots van het Noorden, in 2013, en sinds dit seizoen een hoofdstuk geschreven in de geschiedenis van de club met een gezamenlijk optreden in het eerste elftal.

Familie Van Kaam

Er zijn mindere plekken om je debuut te maken in FC Groningen 1. Joël van Kaam viel de eer te beurt in de Rotterdamse Kuip op 8 november 2020, als invaller in de uitwedstrijd tegen Feyenoord. De teller staat tot nu toe op zes optredens in het eerste elftal. In zijn eerste basisoptreden in de thuiswedstrijd tegen Vitesse op 21 november 2020 maakte de flankspeler direct de negentig minuten vol. "Het is logisch dat ik nog veel wordt vergeleken met mijn broer Daniël. Hij loopt twee jaar op mij voor, maar het doel is hem ooit in te halen. Ik ben in ieder geval sneller, haha!"
 
Bekijk hier het interview met Joël van Kaam na zijn contractondertekening in het Hitachi Capital Mobility Stadion, waarbij naast zijn broer Daniël ook zijn vader en moeder en opa Van Kaam aanwezig waren.

Gasterra

Laatste nieuws