string(9) "claudebot"

Jeugdteams voor mooi weekeinde.

Vrijdag 01 juni 2012 om 21:11

Een bekerfinale en twee toernooien. Dat zijn de activiteiten dit weekeinde voor drie jeugdteams van FC Groningen/Cambuur.

FC Groningen/Cambuur D3 speelt in Emmeloord om 10.00 uur de bekerfinale tegen Emmen D1. Donderdag verdiende de ploeg van trainer Bote Talsma een plaats in de eindstrijd na een ruime zege op Frisia D1. De finale belooft een spannende aangelegenheid te worden. In de competitie wonnen de Groningers dan wel tweemaal van Emmen, traditiegetrouw zijn de Drenten altijd een zware opponent.
FC Groningen/Cambuur A1 mag een kleine week na de winst op Eurovoetbal (foto) opnieuw aan de bak. In Culemborg is de ploeg van trainer Paul Raveneau een van de twaalf deelnemers op het toernooi van CVV Vriendenschaar. Argon, Rapid Wien en de gastheer zijn op zaterdag de tegenstander. Een dag later wordt in de poule nog gespeeld tegen Lierse SK en Roda JC. Aansluitend zijn de finalewedstrijden.
FC Groningen/Cambuur B1 komt in Maarssen in actie op een internationaal toernooi. In de poulefase wordt op zaterdag gespeeld tegen Lyngby BK, Elinkwijk en Lierse SK. Op zondag volgen de kruisfinale- en finalewedstrijden.
De drie jeugdteams zijn het gehele weekeinde op Twitter te volgen!

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus