string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Jeugdteams PSV en Ajax op Corpus.

Donderdag 01 november 2012 om 12:39

Een vol en interessant programma voor de jeugdteams van RVO FC Groningen/Cambuur. Koploper FCG D3 opent de dag terwijl de B-junioren het slotduel tegen PSV B1 spelen.

Drie weken geleden speelde FC Groningen/Cambuur B1 haar laatste wedstrijd in competitieverband. Een doelpuntrijk duel tegen AZ B1 werd met 3-6 verloren. De ploegen in de eredivisie zijn gewaagd aan elkaar en de verschillen vrijwel nihil. Zo bedraagt het verschil in punten tussen koploper ADO Den Haag B1 en de nummer elf FC Utrecht B1 slechts drie punten. Ook de ploeg van trainer Peter Moltmaker staat daar tussen.
FC Groningen/Cambuur C1 heeft de zege op SC Heerenveen C1 geen goed vervolg kunnen geven. Vorig weekeinde was ADO Den Haag C1 met ruime cijfers te sterk voor de Groningers. In deze huidige competitie leed FCG pas een nederlaag meer dan de tegenstander van morgen, Ajax C1. De onder-14 ploeg van FC Groningen/Cambuur staat in de competitie op de achtste plaats. dat zal aan het einde van dit jaar niet genoeg zijn voor plaatsing bij de beste twaalf teams van Nederland. Derhalve een belangrijke wedstrijd tegen FC Volendam C2.
De eerstejaars D-pupillen spelen tenslotte tegen vv Heerenveen D1. De jonge Groningers, die vorige week de topper tegen Genemuiden D1 nog ruim wonnen, trappen om tien uur af.
Programma (thuis):
FC Groningen/Cambuur B1 – PSV B1 (15.00 uur)
FC Groningen/Cambuur C1 – Ajax C1 (13.15 uur)
FC Groningen/Cambuur C3 – FC Volendam C2 (11.30 uur)
FC Groningen/Cambuur D3 – vv Heerenveen D1 (10.00 uur)
Programma (uit):
AZ A1 – FC Groningen/Cambuur A1 (14.30 uur)
VA FC Twente D3 – FC Groningen/Cambuur D1 (10.00 uur)
De voetbalzaterdag is ook te volgen via Twitter.

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’