Jeugdteams oefenen tegen PEC Zwolle.

Donderdag 13 augustus 2015 om 12:28

Drie van de vijf jeugdteams van FC Groningen spelen komende weekeinde vriendschappelijk tegen PEC Zwolle.

Ook midweeks werd er volop geoefend door onze jeugdteams. Zo boekte FC Groningen B1 een 4-1 overwinning op Be Quick 1887 B1. Teun Cools was verantwoordelijk voor twee van de vier treffers. Ondanks een 2-3 voorsprong bij rust ging FC Groningen C1 (eerstejaars) met 4-3 onderuit bij de onder-14 ploeg van FC Volendam. In dit duel scoorde Romano Postema tweemaal. FC Groningen D2 haalde in Bedum uit tegen SV Bedum D1 en won met 8-0. Thom van Bergen (2) en Jorte Geertsma (2) zorgden voor de helft van de productie.
Leovardia D1 was de tegenstander van SC Cambuur D1. Met een 7-1 overwinning stapte de SC van het veld. Met drie doelpunten werd Martijn de Rooij topscorer van de wedstrijd. In Almere nam SC Cambuur C1 een 1-0 voorsprong tegen Almere City FC C1. Een voorzet van Thimo de Jong werd door de thuisploeg in eigen doel verwerkt. Dankzij treffers vlak voor en vlak na de rust verloor de ploeg van trainer Michiel Buursma uiteindelijk met 2-1.