Jeroen Scholma nieuwe trainer FC Groningen onder-13

1 juni 2018

FC Groningen heeft Jeroen Scholma (25) aangesteld als de nieuwe trainer van FC Groningen onder-13. Scholma is in diverse technische functies al vier seizoenen actief binnen de opleiding van de club. Met zijn komst is de trainersstaf voor het aankomende seizoen 2018/2019 compleet.

Hoofd opleiding Peter Jeltema over de aanstelling van Scholma als opvolger van Menno van Dam: “Jeroen is één van de trainers die al langdurig aan onze opleiding is verbonden. Hij heeft veel in zichzelf en de club geïnvesteerd in de afgelopen jaren. Op die manier was hij ook een logische kandidaat voor deze vacature. Bovendien dichten wij Jeroen zowel kwaliteit toe in het ontwikkelen van spelers, als organisatorische kwaliteiten. Zijn aanstelling van trainer van FC Groningen onder-13 is dan ook in lijn met de visie van de club.”

Jeroen Scholma in een eerste reactie op het trainerschap bij de onder-13 in het seizoen 2018/2019: “Ik ben natuurlijk hartstikke blij dat ik aan de slag kan als hoofdtrainer van FC Groningen onder-13. Ik hoop mij als trainer in deze functie verder te kunnen ontwikkelen en op die manier te kunnen bijdragen aan de stappen die de spelers binnen mijn team gaan zetten. We gaan een mooie tijd tegemoet!”

Invulling trainersstaf opleiding seizoen 2018/2019
Onder-23: Alfons Arts en Gerard Wiekens
Onder-19: Marcel van Buuren en Paul Matthijs
Onder-17: Sander van Gessel
Onder-15: Bote Talsma
Onder-13: Jeroen Scholma
Onder-12: Byron Bakker

Laatste nieuws