Jenssen, Padt, Linssen, Drost en Hiariej in FCG TV

10 maart 2017 / vandaag

Tom Hiariej en Jesper Drost krijgen vanavond in FC Groningen TV een masterclass piano spelen van het Noord-Nederlands Orkest (NNO). Daarnaast kijkt Ruben Jenssen vooruit naar de uitwedstrijd tegen Roda JC.

Wat doen spelers van FC Groningen in hun vrije tijd? Tom Hiariej en Jesper Drost vullen die uren onder anderen met piano spelen. Iets wat ze zichzelf hebben aangeleerd. Deze week kregen beide middenvelders van FC Groningen een masterclass piano spelen van Antony Hermus, de vaste gastdirigent van het NNO, ter voorbereiding op een optreden met het gehele orkest. In FCG TV is te zien hoe Drost her er vanaf bracht tijdens de masterclass.

Zondag gaat FC Groningen op bezoek bij Roda JC. Het is de langste afstand die de FC dit seizoen af gaat leggen. Maar volgens Ruben Jenssen valt de reis naar Limburg wel mee. Hij was in Duitsland langere gewend. FCG TV blikt met Jenssen vooruit naar de wedstrijd van zondagmiddag.

Verder kijkt FCG TV in de historie van Roda JC - FC Groningen en is er een terugblik op de 1-1 van afgelopen zondag tegen Ajax met Sergio Padt en Bryan Linssen.

FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 18.45 uur en 23.20 uur herhaald op kanaal 3. Zaterdag is FCG TV te zien om 15.45 uur op kanaal 3 en zondag om 12.45 uur op kanaal 3.

FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15.30 uur ook te zien op OOG TV en via Ziggo kanaal 40 en KPN, Telfort en XS4All kanaal 622. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend 9.00 uur.

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws