string(9) "claudebot"

Jenssen, Memisevic, Linssen in FCG TV.

Vrijdag 30 september 2016 om 11:15

FC Groningen TV heeft een uitgebreid gesprek met Ruben Jenssen over zijn eerste maanden in Groningen. Daarnaast vertelt Samir Memisevic hoe het is om te verdedigen in Groningen.

Ruben Jenssen heeft een bijzondere periode achter de rug. Hij kwam afgelopen zomer naar Groningen terwijl zijn vrouw in verwachting was van een tweede zoon. Eind augustus reisde Jenssen heen en weer tussen Groningen en Noorwegen om bij de bevalling aanwezig te kunnen zijn. Jenssen vertelt in FCG TV dat het hectische weken waren en praat verder over FC Groningen, het verschil tussen de tweede Bundesliga en de Eredivisie en een kleine Scandinavische enclave.
 
Samir Memisevic had in Bosnië de reputatie van een harde verdediger die veel gele kaarten kreeg. Maar bij FC Groningen blijkt die reputatie heel erg mee te vallen. Memisevic vertelt in FCG TV over verdedigen in de Nederlandse competitie en de komende tegenstander van zaterdag, Vitesse. Hij schat de Arnhemmers hoog in, maar heeft vertrouwen in een goede afloop.
 
FCG TV kijkt ook nog even kort terug op de 0-0 van afgelopen zaterdag tegen Heracles Almelo. De redactie zette een aantal kansen van de FC op een rijtje en zag daarin vooral Bryan Linssen voorbij komen. Hij mocht dan ook reageren op de voor hem wat ongelukkige wedstrijd.
 
FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 18.25 uur herhaald op kanaal 3 en om 23.10 uur en 01.15 uur op kanaal 5. Zaterdag is FCG TV te zien om 13.45 uur en 15.45 uur op kanaal 3 en 11.15 uur op kanaal 5.
 
De Fox Sports Doc “Als je maar niet zoals Hans Nijland wordt” is vanavond ook te zien, om 22.05 uur op Fox Sports 5. Morgen is de documentaire om 0.00 uur te zien op kanaal 1 en om 22.00 uur op kanaal 5.
 
FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15.00 uur ook te zien op OOG TV en via Ziggo kanaal 40 en KPN, Telfort en XS4All kanaal 622. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend 9.00 uur.

Gerelateerd nieuws.

21 uur geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus