Jenssen, Bacuna, Jeltema, Begois, Antuna en Linssen in FCG TV

8 september 2017 / vandaag

FC Groningen TV heeft vanavond een vooruitblik op de wedstrijd van zondag tegen VVV-Venlo met Ruben Jenssen en Juninho Bacuna. Daarnaast is er een reportage over de oefenwedstrijd tegen FC Sankt Pauli en is er aandacht voor de verrichtingen van FC Groningen onder-23

Vorige week oefende FC Groningen in verband met de interlandweek in het Duitse Rotenburg tegen FC Sankt Pauli dat uitkomt in de Tweede Bundesliga. De club uit Hamburg bleek een pittige tegenstander want FC Groningen verloor de oefenwedstrijd met 3-0. FCG TV maakte een reportage over de ontmoeting met speciale aandacht voor debutant Uriel Antuna en keeper Kevin Begois.
 
Deze week kwam Bryan Linssen een kijkje nemen bij het trainingsveld van FC Groningen. Linssen, die deze zomer de overstap maakte van FC Groningen naar Vitesse, had een dag vrij en wilde wel eens zien hoe het gaat met zijn oud-ploeggenoten. FCG TV sprak met Linssen en vroeg aan hem wat hij verwacht van FC Groningen - VVV-Venlo, twee ploegen waar hij voor heeft gespeeld. Ook met Ruben Jenssen en Juninho Bacuna wordt vooruitgekeken naar de ontmoeting met de ploeg uit Limburg.
 
Verder is er in FCG TV aandacht voor Peter Jeltema, die deze week na 19 jaar afscheid nam van FC Groningen, en FC Groningen onder-23 dat afgelopen zaterdag in de derde divisie zaterdag de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen speelde, tegen DOVO uit Veenendaal.
 
FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 18.30 uur herhaald op kanaal 3 en om 23.45 uur op kanaal 5. Zaterdag is FCG TV te zien om 11.30 uur op kanaal 1 en om 16.15 uur op kanaal 3 en zondag om 08.15 uur op kanaal 5. Kijk voor de tijden ook op https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws