Jans: ‘Nu wel goed voorgevoel’

9 april 2010

Gibril Sankoh keert terug in de selectie voor de wedstrijd van komende zondag tegen Willem II. FC Groningen heeft in Euroborg iets recht te zetten na de zeperd van afgelopen weekend in Arnhem.

Bij FC Groningen ontbreken de rest van het seizoen Sepp De Roover (kruisband), Petter Andersson (kruisband), Ondrej Svejdik (kruisband), Jeffrey Rijsdijk (knie) en Danny Holla (kuitbeen). Theo Lucius (kuitbeen) wordt niet voor het begin van de play-offs terug verwacht.
Mike Zonneveld herstelt van een achillespeesblessure. Morten Nordstrand is hersteld van zijn liesblessure en is nu aan het werken aan zijn conditie. De Deen is mogelijk eind april weer fit. Voor Luciano da Silva is een terugkeer dichterbij. De Braziliaanse doelman trainde de afgelopen drie dagen weer mee en zijn knie houdt het goed. Hij kan mogelijk bij de uitwedstrijd tegen PSV weer aansluiten bij de selectie. Vanuit de Beloften zijn Leonard Nienhuis, Frank Olijve en Darryl Lachman toegevoegd aan de eerste selectie voor de thuiswedstrijd tegen Willem II.

Beter voorgevoel
Trainer Ron Jans heeft er alle vertrouwen in dat zijn team komende zondag beter voor de dag komt dan afgelopen zaterdag: “We hebben deze week lekker getraind. Vandaag (vrijdag – red.) hebben we ideaal naar de wedstrijd kunnen toewerken. Bij de ploeg is terug wat we hebben gemist tegen Vitesse. Het is nu aan de groep dat ook in de wedstrijd tegen Willem II te laten zien. Ik heb er in ieder geval een goed voorgevoel over.” “Afgelopen weekend presteerde het hele middenveld onder de maat. We hebben momenteel de keuze uit zes volwaardige spelers voor vier posities en het is niet uitgesloten dat we daar andere keuzes zullen maken. We hebben vanaf januari een prachtige reeks neergezet, maar de laatste weken is de klad er een beetje ingekomen. We willen de vorm richting de play-offs opbouwen en in een stemming komen van Heracles, Utrecht of NAC; kom maar op!”

Laatste nieuws