string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Jans: ‘Deed pijn aan de ogen’.

Zondag 21 maart 2010 om 18:21

Trainer Ron Jans had na afloop van de wedstrijd niet het gevoel te hebben gewonnen. Hij gaf alleen de verdediging een compliment. Zijn collega Harm van Veldhoven vond dat zijn ploeg zich na tien minuten herpakte.

Jans: “Ik heb eigenlijk niet het gevoel dat we gewonnen hebben. Het is niet zo dat we ons moeten schamen, maar we hebben slechts tien minuten gevoetbald. Wel heeft de ploeg de hele wedstrijd goed verdedigd, maar verder deed het pijn aan de ogen. We zaten totaal niet in de wedstrijd, schoten ballen blind naar voren, passten slecht, zaten slecht bij de tweede bal, waren onrustig, slordig. Maar toch hebben we achterin weinig weggegeven. Ik moet nu zelf een persoonsverandering ondergaan. Want ik moet nu toch maar blij worden met de drie punten. De rest maar snel vergeten, want het was eigenlijk niet om aan te zien.”

Van Veldhoven: “We speelden een moeilijke wedstrijd omdat we al na 90 seconden op achterstand kwamen. De eerste tien minuten hadden wij het moeilijk en kreeg FC Groningen vijf of zes corners op rij. Het was bij ons te onrustig. We namen niet de tijd de vrije man te zoeken. Qua kansen en veldspel was het vervolg van de wedstrijd best behoorlijk. We hebben de balcirculatie opgedreven, maar het omzetten naar kansen was moeilijk.”

“Met het brengen van Skoubo hebben we getracht wat extra’s te doen en dat resulteerde in een tweetal kansen. We hebben de druk opgevoerd en probeerden van alles. Bovendien gaven we achterin weinig weg en dat is ook knap tegen FC Groningen. Helaas konden we het vandaag niet omzetten. Het is jammer dat we met nul punten weg komen, maar we hebben wel getracht te voetballen. Helaas konden we te weinig afdwingen.”

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’