Item over Mien Plek in FC Groningen TV

9 maart 2011

In de aflevering van FC Groningen TV van deze week wordt een item uitgezonden over Michiel Balkema, een deelnemer aan Mien Plek. Daarnaast wordt teruggeblikt op de wedstrijd van afgelopen weekend, tegen Heracles Almelo.

FC Groningen TV begint vandaag (woensdag) om 18.45 uur. In deze uitzending wordt teruggeblikt op de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo, die zondagmiddag met 4-1 werd verloren. Darryl Lachman en Leandro Bacuna, die in de basis startten, komen aan het woord. Ook debutant en Man of the Match Norair Mamedov laat zijn licht schijnen over het duel dat bij het dubbele gevoelens opleverde. Mien Plek
Daarnaast is er aandacht voor Michiel Balkema. Hij werd onlangs door zijn familie verrast en vond zijn naam op zijn eigen stoeltje in Euroborg. Ook vond hij zijn naam terug op het grote bord in de omloop van de Oosttribune. Verder is er aandacht voor de jeugd. Een portret van jeugdspelers Roland Baas en Willem Gootjes van RVO FC Groningen/Cambuur C1. Zij behoren tot de selectie van het Nederlands Elftal onder-15 dat volgende week weer in actie komt.
Te zien
FC Groningen is ook te zien op deze website via http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en via www.youtube.com/fcgroningentv  en http://www.eredivisie.nl/clubs/gro FC Groningen TV op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv Herhalingen
FC Groningen TV wordt deze week herhaald op Eredivisie Live om 23.40 uur, donderdagmorgen om 8.15 uur, vrijdag om 9.45 uur en 15.55 uur en zaterdag- en zondagochtend om 08.30 uur. FC Utrecht – FC Groningen wordt vrijdagavond uitgezonden op Eredivisie Live 1.

Laatste nieuws