Itakura, Van de Looi, Jans in FCG TV

1 februari 2019

FC Groningen TV heeft vanavond op FOX Sports een samenvatting van de oefenwedstrijd tegen HHC Hardenberg waarin aanwinst Ko Itakura zijn eerste speelminuten maakte. Daarnaast kijkt Ron Jans terug op de afgelopen transferwindow.

Een combinatieteam van FC Groningen oefende afgelopen dinsdagavond tegen tweede divisionist HHC Hardenberg. FC Groningen TV heeft vanavond de hoogtepunten van het duel dat met 2-1 werd gewonnen door de FC. Ko Itakura maakte tegen HHC zijn eerste speelminuten voor FC Groningen. FCG TV kijkt met de aanwinst uit Japan terug op zijn officieuze debuut. 

Komende zaterdag gaat FC Groningen op bezoek bij Willem II. Tom van de Looi maakte ruim een jaar geleden in Tilburg zijn debuut voor FC Groningen. FCG TV heeft vanavond een gesprek met de middenvelder wiens situatie anders is dan een jaar geleden.

Gisteren eindigde de tranferwindow, een periode waarin bij FC Groningen diverse mutaties plaatsvonden. FCG TV kijkt met manager technische zaken Ron Jans terug naar de afgelopen weken en gaat met hem in op de komst van onder anderen Thomas Bruns en Ko Itakura. Daarnaast is er met Jans een terugblik op ontmoetingen tussen Willem II en FC Groningen in Tilburg en dan vooral op die in de jaren dat FC Groningen niet wist te winnen in Brabant.

FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 19.00 uur en 01.05 uur herhaald op kanaal 3. Zaterdag is de uitzending om 14.30 uur en 19.03 uur te zien op kanaal 3, voorafgaande aan Willem II - FC Groningen. Kijk voor de exacte tijden op: https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Laatste nieuws