string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Itakura, supporters en historie VVV-thuis in FCG TV.

Vrijdag 21 februari 2020 om 09:42

FC Groningen TV heeft vandaag op FOX Sports een voorbeschouwing op de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo met Ko Itakura. Daarnaast komen supporters aan het woord over wat zij verwachten van het duel tegen de Limburgers.

Afgelopen zondag verving Ko Itakura vlak voor het einde van de eerste helft de geblesseerde Django Warmerdam. Mogelijk gaat de verdediger uit Japan zaterdagavond tegen VVV-Venlo beginnen omdat aanvoerder Mike te Wierik is geschorst. FCG TV blikt met Itakura vooruit op de ontmoeting met VVV en spreekt verder met hem over de Olympische Spelen in Tokio, de fans van FC Groningen en het beheersen van de Engelse taal.

Het is deze week voorjaarsvakantie in Groningen en dat bracht verschillende voetballiefhebbers ertoe om een bezoek te brengen aan een training van de FC. Terwijl de eerste selectie zich voorbereidde op de ontmoeting met VVV-Venlo, vroeg FCG TV aan de aanwezige supporters wat zij verwachten van de wedstrijd van zaterdagavond. Daarnaast is in FCG TV een overzicht te zien van eerdere ontmoetingen tussen FC Groningen en VVV-Venlo.

FC Groningen TV wordt om 17.30 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt om 00.30 uur herhaald op kanaal 2. Zaterdag is FCG TV om 13.45 uur uur te zien op kanaal 1 en om 15.40 uur op kanaal 3. Kijk voor de exacte tijden op: https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/

Gerelateerd nieuws.

4 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard