string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Itakura naar winst en Matusiwa opgeroepen.

Vrijdag 06 september 2019 om 11:11

Ko Itakura heeft donderdag in een oefeninterland met Japan met 2-0 gewonnen van Paraguay. Itakura speelde vijftien minuten. Azor Matusiwa werd voor het eerst opgeroepen voor Jong Oranje van bondscoach Erwin van de Looi, waarmee het aantal FC’ers in die selectie op vier komt.

Itakura maakte een kwartier voor tijd bij een 2-0 tussenstand zijn opwachting als invaller en daarmee is het aantal A-interlands voor de Japanner op drie gekomen. Volgende week, dinsdag 10 september, speelt Japan een WK-kwalificatiewedstrijd in en tegen Myanmar.

Ajdin Hrustic vertrok afgelopen zondag naar Australië voor een WK-kwalificatiewedstrijd in en tegen Koeweit, die op dinsdag 10 september wordt gespeeld. De aan NEC verhuurde Tom van de Looi speelde met Oranje onder-20 in Engeland 0-0 tegen de leeftijdsgenoten uit dat land.

Azor Matusiwa voegde zich bij zijn ploeggenoten Jan Hoekstra, Deyovaisio Zeefuik en Kaj Sierhuis die zich met Jong Oranje opmaken voor een EK-kwalificatiewedstrijd tegen Jong Cyprus op dinsdagavond 10 september in Doetinchem.

190810EOC6242

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’