string(9) "claudebot"

Islamovic met assist toernooiwinnaar op Cyprus.

Woensdag 19 november 2014 om 08:13

Na zijn debuut als invaller op vrijdag heeft Dino Islamovic dinsdagavond op Cyprus zijn basisdebuut gemaakt voor Jong Zweden. Islamovic speelde 73 minuten en gaf de assist voor de 2-1. Het duel met Jong Oostenrijk eindigde in 2-2, waarna Zweden de strafschoppenserie met 4-2 won.

In de eerste wedstrijd had Dino Islamovic als invaller met zijn gelijkmaker (1-1) tegen Jong Cyprus er ook al mede voor gezorgd dat er strafschoppen nodig waren. Ook in die serie trok Jong Zweden aan het langste eind.
Aruba onder-20
Niels Ridderstap, verdediger van FC Groningen A1, is geselecteerd voor Aruba onder-20. Die ploeg is in januari één van de twaalf deelnemers aan het CONCACAF onder-20 toernooi, dat in de oneven jaren wordt gehouden in Noord- en Midden-Amerika. Aruba treft daar achtereenvolgens Panama, Trinidad&Tobago, Verenigde Staten, Guatemala en Jamaica.
Naast Ridderstap zijn er nog vijf in Nederland actieve spelers geselecteerd door de bondscoach van Aruba onder-20: Jefferson Vegas (Vitesse Delft), Jeanmarc Antersijn (Haaglandia), Chito van der Biezen (Hercules Utrecht A1), Walter Bennet (Excelsior Maassluis A1) en Youri Wernet (SV Marum A1).

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus