Islamovic luistert debuut op met treffer.

Maandag 17 november 2014 om 16:42

Dino Islamovic heeft vrijdag zijn debuut voor Jong Zweden opgeluisterd met een goal. In een vierlandentoernooi scoorde hij de 1-1 tegen Jong Cyprus. De Zweden wonnen vervolgens de strafschopserie met 5-3.

Islamovic startte op de bank in het eerste van twee duels op Cyprus. Het gastland nam in de eerste helft de leiding. Na de pauze scoorde Islamovic als invaller de 1-1. Door de zege na strafschoppen speelt Jong Zweden dinsdagavond om 18.00 uur de finale van het toernooi, tegen Jong Oostenrijk.
Keziah Veendorp kwam niet in actie in de tweede wedstrijd van een vierlandentoernooi met Oranje onder-18. De verdediger speelde donderdag tegen Duitsland (4-0 verlies) nog 55 minuten. Maandagmiddag was Tsjechië onder-18 de derde en laatste tegenstander van Oranje onder-18. Nederland won met 1-0 en Keziah Veendorp kwam de volle negentig minuten in actie.