Invalbeurt voor Enevoldsen

28 maart 2011

Thomas Enevoldsen heeft zaterdagavond een invalbeurt gemaakt in de EK-kwalificatiewedstrijd met Denemarken in Noorwegen. Ook Maikel Kieftenbeld en Tim Sparv kwamen in actie.

Enevoldsen kwam na de 1-1 van Noorwegen negen minuten voor tijd binnen de lijnen. In de stand kwam geen verandering meer. Nicklas Pedersen kwam niet in actie. Denemarken staat in de groep met zeven punten uit 4 duels op de derde plek achter Noorwegen (4-10) en Portugal (4-7). Op 4 juni gaat de ploeg op bezoek bij IJsland. In het najaar speelt Denemarken nog thuis tegen Noorwegen en Portugal en uit tegen Cyprus.

Tim Sparv speelde vrijdag negentig minuten mee met Finland dat in Turkije met 0-1 won in een oefenduel. Maikel Kieftenbeld maakte vrijdagavond een kwartier zijn opwachting bij Jong Oranje, dat in Sittard een oefenduel met Jong Duitsland verloor (1-3). Tim Matavz kwam niet in actie bij Slovenië dat met 1-0 verloor van Italië.

Aanstaande dinsdag
Andreas Granqvist en Tim Sparv komen dinsdag in actie tegen respectievelijk Moldavië (EK-kwalificatie) en Portugal (oefenduel). Denemarken speelt uit tegen Slowakije (oefenduel). Slovenië speelt dan in en tegen Noord-Ierland (EK).

Laatste nieuws