string(9) "claudebot"

Interview met Lindgren in FCG TV.

Vrijdag 30 november 2012 om 16:03

FC Groningen TV heeft vanavond een uitgebreid interview met Rasmus Lindgren. De Zweed keert na vijf jaar terug bij FC Groningen. Verder gaat Maikel Kieftenbeld bowlen met Kids United en is er een samenvatting te zien van Jong sc Heerenveen - Jong FC Groningen.

Vanmiddag werd Rasmus Lindgren gepresenteerd als nieuwe speler van FC Groningen. Vanaf januari is de Zweedse middenvelder speelgerechtigd voor de FC zodat hij na exact vijf jaar terugkeert in de selectie van De Trots van het Noorden. Emiel Venema sprak namens FC Groningen TV uitgebreid met Lindgren en had het met hem over de opvallende terugkeer, Red Bull Salzburg, zijn eerdere succesvolle periode bij de FC en zijn vertrek in 2008. Lindgren werd gisteren 28 jaar en dus had FCG TV een toepasselijk cadeautje voor hem meegenomen.
Bowlen
Afgelopen woensdag organiseerde Kids United haar jaarlijkse bowlinguitje. In Euro Kartracing en Bowling Groningen ging het er fanatiek aan toe. Ook Maikel Kieftenbeld meldde zich aan de bowlingbaan. Kieftenbeld is een groot fan van Kids United en wilde nu wel eens zelf de strijd aan gaan met de leden van Kids United. Hoe het afliep kun je zien in FCG TV.
Derby
Dinsdag speelde Jong FC Groningen de Beloftentopper in en tegen Heerenveen. Ondanks een groot veldoverwicht verloor Jong FC Groningen derby met 1-0. Kansen kreeg Jong FC Groningen genoeg. Filip Kostic schoot op de lat terwijl Oluwafemi Ajilore zijn kopbal op de lat zag eindigen. In FCG TV is vanavond een samenvatting van de boeiende Derby van het Noorden te zien.
Heracles
Komende zondag krijgt FC Groningen bezoek van Heracles Almelo. Heracles speelt dit seizoen in een opvallend 3-4-3 systeem. De ploeg uit Almelo scoort veel maar krijgt ook veel goals tegen. Daar zal FC Groningen volgens Virgil van Dijk en Maikel Kieftenbeld zondag proberen gebruik van te maken.
LET OP: FC Groningen TV wordt vanavond om 17.55 uur uitgezonden op Eredivisie Live 2. Daarna is FCG TV om 22.50 uur te zien op EL 2. Morgen wordt FCG TV om 08.00 uur herhaald op EL 1 en is de aflevering zondag om 13.50 uur te zien op EL 2, voorafgaande aan FC Groningen – Heracles Almelo.
FC Groningen TV is zaterdag ook te zien op OOG TV. De uitzending op de lokale omroep van Groningen begint om 15.30 uur, waarna het tot 9.00 uur op zondagochtend wordt herhaald.
FC Groningen TV is ook terug te zien op de website van FC Groningen: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentvBlijf op de hoogte van FC Groningen TV via Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus