string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Internetverkoop tot dag voor de wedstrijd.

Donderdag 11 september 2008 om 14:31

De verkoop van kaarten voor thuiswedstrijden van FC Groningen via internet en TicketBox zal plaatsvinden tot en met de dag voor de wedstrijd. Via internet kunnen zaterdag tot 23.59 uur nog kaarten gekocht worden. TicketBox verkoopt tot en met zaterdag om 18.00 uur.

Via internet kunnen plaatsen gereserveerd en betaald worden. Op de wedstrijddag kunnen deze kaarten dan vanaf 13.00 uur bij de Ingang 2 van Euroborg worden afgehaald.

Vijf wedstrijden
Voor de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht van aanstaande zondag zijn kaarten te koop voor de vakken II, UZ, VZ en OO & PP (flexibel gastenvak). De verkoop voor Feyenoord (thuis, 28/9) en Heracles (uit, 20/9) loopt eveneens.

Aanstaande zaterdag gaan kaarten voor de FanTour en autocombi naar Hollandia (uit, 25/9) en voor de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag in de verkoop via internet en TicketBox.

Extra info
Informatie over vertrektijden en omwisselplaatsen is te vinden in het wedstrijdoverzicht onder de optie Kaartverkoop op deze site. Klik op de link ‘KNVB’ achter de wedstrijd voor deze informatie.

Gerelateerd nieuws.

11 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard