Informatie tickets, busvervoer, nieuwe shirts

31 augustus 2019 / vandaag

FC Groningen speelt zaterdag 31 augustus de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo in het Hitachi Capital Mobility Stadion. De aanvang is 19.45 uur. Het stadion en de kassa's bij Ingang 2 openen om 18.15 uur. De ticketverkoop verloopt via deze website, in de FanCorner aan de Boumaboulevard en bij de 28 FC Primera's in de regio. Fans met een toegangsbewijs kunnen in de Stad gebruik maken van gratis vervoer bij Qbuzz. Supporters van buiten de Stad kunnen voor 3 euro per persoon met de pendelbussen van Drenthe Tours vanaf Hoogkerk en Haren.

ONLINE KAARTVERKOOP
Gratis Qbuzz in Stad
Tijdens thuiswedstrijden van FC Groningen rijdt bus 28 voor en na de wedstrijd tussen het Hoofdstation, de Grote Markt, UMCG en het Hitachi Capital Mobility Stadion. Op vertoon van een geldig toegangsbewijs voor de thuiswedstrijd van FC Groningen kunnen supporters vanaf twee uur voor de wedstrijd tot één uur na de wedstrijd ook gebruik maken van gratis busvervoer bij Qbuzz. Dit geldt uitsluitend voor de bussen in de Stad. Alle bussen rijden volgens dienstregeling.
Meer informatie is beschikbaar via de website van Qbuzz.
 
Pendeldienst Drenthe Tours
Tijdens alle thuiswedstrijden in het seizoen 2019/2020 zal Drenthe Tours de pendeldienst verzorgen van en naar de P+R in Hoogkerk en Haren. Vanaf anderhalf uur tot een half uur voor de wedstrijd kunnen supporters voor 3 euro een retourtje aanschaffen. Er kan uitsluitend met de PIN-pas worden betaald, dus niet meer contant. Supporters worden voor aanvang afgezet aan de voorzijde van het stadion. Na afloop van de wedstrijd vertrekken de pendelbussen vanaf Station Europapark richting P+R Hoogkerk en P+R Haren.
 
Verkeershinder
Supporters die per auto via de A7 reizen, dienen rekening te houden met een afsluiting van deze snelweg tussen Zuidbroek en Westerbroek. Hier geldt een omleiding. De zuidelijke ringweg is Stad is na een stremming van zes weken wel weer open.

Nieuwe levering wedstrijdshirts
Zoals eerder gemeld, zijn met ingang van zaterdag 31 augustus weer wedstrijdshirts voorradig in de FanCorner van FC Groningen. Begin augustus was een groot deel van de maten van de nieuwe thuis- en uitshirts tijdelijk uitverkocht.
Inmiddels is er nieuwe lading shirts in alle maten geleverd. Vanaf zaterdag 31 augustus om 17.45 uur is de FanCorner geopend en vanaf datzelfde moment kunnen de shirts ook in de webshop op deze site worden besteld.

Fanshop (1)
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws