string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Informatie overige teams staat online.

Vrijdag 08 augustus 2008 om 14:58

De informatie over Jong FC Groningen en de zes jeugdteams, van A1 tot en met D2, is sinds gisteren te vinden onder de optie Overige teams. Alle officiële wedstrijden van het komende seizoen zijn er te vinden, net als de spelerslijsten en de samenstelling van de verschillende staven.

Door technische problemen heeft het plaatsen van deze informatie langer op zich laten wachten dan we hadden gehoopt. De vele e-mails die hierover binnen kwamen, geven eens te meer aan dat de aandacht voor deze teams zeer gewenst is en bovendien zeer op prijs wordt gesteld.
Fotomateriaal
De nieuwe elftalfoto’s zijn inmiddels bij de diverse elftallen geplaatst. Afgelopen maandag, 4 augustus, zijn de meeste spelers op de foto gezet. Het verwerken van dit materiaal neemt nog enige tijd in beslag. In de loop van deze maand zullen de nieuwe portret- en actiefoto’s van alle spelers en stafleden worden geplaatst.
Mochten er onvolkomenheden of fouten in de informatie voorkomen, mail dan gerust naar internet@fcgroningen.nl. Voor de uitslagen en programma’s van oefenduels van de lagere elftallen verwijzen we naar RTV Noord Teletekst-pagina 691.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard