string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Informatie kaartverkoop eerste Europese thuisduel.

Donderdag 13 augustus 2015 om 21:48

Afgelopen maandag is de verkoop van passe-partouts voor de drie poulewedstrijden in de Europa League gestart. Seizoenkaarthouders krijgen exclusief de gelegenheid voor 50 euro hiervan gebruik te maken tot en met woensdag 19 augustus. Donderdagmiddag om 14.30 uur hadden al 2.606 seizoenkaarthouders hiervan gebruik gemaakt.

De reden dat passe-partouts tot uiterlijk 19 augustus kunenn worden aangeschaft, is de relatief korte periode tussen de loting op vrijdag 28 augustus en de eerste wedstrijd in de groepsfase op donderdag 17 september. Seizoenkaarthouders die liever de speeldata of tegenstanders afwachten, kunnen alsnog hun eigen plek reserveren per wedstrijd. Ze betalen dan 21 euro per wedstrijd voor hun eigen stoel.
Op maandag 24 augustus begint het opwaarderen van seizoenkaarten voor uitsluitend de eerste thuiswedstrijd in de Europa League, die op donderdag 17 september of donderdag 1 oktober zal worden gespeeld. De loting is op vrijdag 28 augustus en dan worden tegenstander en speeldatum voor die eerste thuiswedstrijd bekend. De verkoop loopt door tot en met maandag 31 augustus.
De verkoop aan (Seizoen)ClubCardhouders van de resterende en overige plekken in Euroborg voor de thuiswedstrijd van donderdag 17 september of donderdag 1 oktober start vervolgens op woensdag 2 september om 9.00 uur en loopt tot uiterlijk dinsdag 8 september. De eenheidsprijs in deze derde verkoopfase is 27 euro voor alle resterende en overige plekken op de publiekstribunes.
De data met de verkoopperiode van de tweede en derde thuiswedstrijd worden begin september kenbaar gemaakt via deze website en de overige communicatiekanalen van de club. Wellicht ten overvloede is het goed te melden dat 5-jaarkaarthouders geen verdere actie hoeven te ondernemen om de thuiswedstrijden in de Europa League bij te wonen. De verkoop van 5-jaarkaarten loopt tot 1 oktober 2015.

Belangrijke data verkoop Europa League
Laatste dag verkoop passe-partouts seizoenkaarthouders: woensdag 19 augustus, 23.59 uur
Eerste dag opwaarderen plekken voor eerste thuisduel: maandag 24 augustus, 9.00 uur
Loting Europa League poulefase: vrijdag 28 augustus, 12.45 uur
Laatste dag opwaarderen plekken voor eerste thuisduel: maandag 31 augustus, 23.59 uur
Start verkoop losse verkoop (Seizoen)ClubCard eerste thuisduel: woensdag 2 september, 9.00 uur

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’