In memoriam wedstrijd op 15 januari tegen Feyenoord

8 november 2022

FC Groningen speelt zondagmiddag om 14.30 uur thuis tegen Fortuna Sittard. Waar de laatste competitiewedstrijd van het kalenderjaar normaliter in het teken staat van In Memoriam en het moment waarop de overleden supporters van de FC worden herdacht, heeft de club dit seizoen besloten dit moment te houden bij de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe jaar, op 15 januari tegen Feyenoord. 

Het besluit om het herdenkingsmoment te verschuiven naar het nieuwe kalenderjaar is genomen vanwege de vroege intrede van de winterstop vanwege het WK. Voor veel van onze supporters is FC Groningen zoveel meer dan een voetbalclub. Het groen-wit zit in hun hart en is ze enorm dierbaar. Elk jaar worden de supporters geëerd en herdacht, die ons dat jaar zijn ontvallen. In Memoriam is een initiatief van officiële supportersgeledingen van de club in samenwerking met FC Groningen.
 
Het moment van herdenken zal dit seizoen tijdens de eerste competitiewedstrijd van 2023 in Euroborg zijn. Dat is op zondag 15 januari 2023 tegen Feyenoord, aftrap 16.45 uur. Na de opkomst van de spelers volgt één minuut applaus voor de overleden supporters, terwijl namen en foto’s worden getoond op de videoschermen.

Aanvraag
Uitsluitend in overleg met de familie van de overledene zal de aanvraag worden uitgevoerd. Voor het doen van een aanvraag kan gebruik worden gemaakt van het formulier op deze website.

20221001FCGRONINGENAZ003

Laatste nieuws