In Memoriam bij thuiswedstrijd op 23 december

1 december 2020

Hoewel er op dit moment geen publiek bij de duels in het Hitachi Capital Mobility Stadion aanwezig kan zijn, zet FC Groningen een bestaande traditie gewoon door. Bij de laatste thuiswedstrijd van 2020, op woensdag 23 december tegen Heracles Almelo, staat de Trots van het Noorden stil bij alle supporters die ons dit kalenderjaar zijn ontvallen.

Voor veel van onze supporters is FC Groningen zoveel meer dan een voetbalclub. Het groen-wit zit in hun hart en is ze enorm dierbaar. Elk jaar, voorafgaand aan de laatste thuiswedstrijd van het kalenderjaar, worden de supporters geëerd en herdacht, die ons dat jaar zijn ontvallen. Dit jaar is dat voorafgaand aan het thuisduel met Heracles Almelo op woensdag 23 december 2020. Na de opkomst van de spelers volgt één minuut applaus voor deze supporters, terwijl namen en foto’s worden getoond op de videoschermen. De In Memoriam is een initiatief van officiële supportersgeledingen van de club in samenwerking met FC Groningen.
Aanvraag
Uitsluitend in overleg met de familie van de overledene zal de aanvraag worden uitgevoerd. Dit jaar kunnen er in verband met de coronarichtlijnen helaas geen familieleden aanwezig zijn in het Hitachi Capital Mobility Stadion. Hierdoor zal deze herdenking afwijken van eerdere edities. Op het YouTube-kanaal van FC Groningen wordt die avond een special programma uitgezonden, waarin wordt stilgestaan bij de In Memoriam, zodat iedereen deze bijzondere gebeurtenis toch kan meebeleven.
Voor het doen van een aanvraag kan gebruik worden gemaakt van het formulier op deze website.

Laatste nieuws