string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Ids Hannema wint Gasunie Shoot-Out!

Maandag 05 mei 2014 om 12:28

FC Groningen heeft zaterdagavond in Euroborg met 3-1 gewonnen van Heracles Almelo. Richairo Zivkovic opende voor de pauze de score.

Heracles speler, Mikhail Rosheuvel maakte gelijk voor de rust. In de tweede helft scoorde Nick van der Velden de 2-1 en bepaalde invaller Michael de Leeuw de eindstand op 3-1. Angelo Cijntje maakte in de slotfase zijn Eredivisiedebuut. Nick van der Velden was bij alle drie de doelpunten betrokken.
Tijdens de rust van de wedstrijd werd er gestreden voor de Gasunie Shoot-Out bokaal. Niels Goedhart, Ingo Jongsma en Ids Hannema hadden zich weten te plaatsen voor de finale.
Gespannen liepen de jongens het veld van Euroborg op, klaar voor de strijd, hopende de titel van “winnaar” op te kunnen strijken.
Uiteindelijk wist Ids  de strijd te winnen door de meeste punten te behalen. Hij werd op het veld uitgeroepen tot “winnaar van de Gasunie Shoot-Out” en ontving uit handen van een medewerker van de Gasunie de winnaars-bokaal en bloemen. 
Uiteraard gingen ook de verliezend finalisten niet met lege handen naar huis. Ook hun inzet werd beloond met een bokaal en bloemen.

Wij feliciteren Ids met de winst! 
De volgende Junior Club leden liepen voorafgaand aan de wedstrijd met een FC Groningen speler het veld op:
Koen Balkema, Roel Balkema, Luna Bouwmeester, I Ewema, Tristan Hilgen, Jasmin Hilgen, Jaimy Kamps, Jayden Samuel Rahawarin, Koen Spruit, Sven Jesse van der Eide, Larysa Brouwers, Jayda Kailola en Daan Vaatstra. Klik hier voor foto’s van de Shoot-Out.Klik hier voor foto’s van de line-up activiteit.

Gerelateerd nieuws.

5 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard