string(9) "claudebot"

Idrissi, Reijnen, Begois, Veldwijk en Padt in FCG TV.

Vrijdag 29 september 2017 om 09:26

FC Groningen TV heeft vanavond een portret van Oussama Idrissi. Daarnaast kijken Etiënne Reijnen en Kevin Begois vooruit naar de ontmoeting tegen hun oude club PEC Zwolle.

Afgelopen zondag was Oussama Idrissi tegen FC Twente de matchwinner met het enige doelpunt van de wedstrijd. FCG TV volgde Idrissi tegen de tukkers en laat hem de gemaakte beelden terug kijken. Zo ontstaat een gesprek over dribbelen, binnendoor of buitenom gaan, scoren en de komende tegenstander PEC Zwolle.
 
Diverse spelers van FC Groningen hebben een verleden bij PEC Zwolle. Onder hen Etiënne Reijnen en Kevin Begois. Met beiden wordt vooruit gekeken naar de uitwedstrijd in Zwolle van komende zaterdag. Zo leggen Reijnen en Begois uit waarom FC Groningen vaak weet te winnen in de hoofdstad van Overijssel.
 
Verder vertelt Lars Veldwijk waarom hij zaterdag ontbreekt tegen zijn oude club PEC Zwolle en onthult Sergio Padt het geheim achter de zege van afgelopen zondag op FC Twente.
 
Uitzending
FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 18.30 uur herhaald op kanaal 3 en om 23.30 uur op kanaal 5. Zaterdag is FCG TV te zien om 11.45 uur op kanaal 5, om 16.00 uur op kanaal 3 en om 19.05 uur op kanaal 5, voorafgaande aan PEC Zwolle – FC Groningen.

Zaterdag is om 18.35 uur op kanaal 5 ook de FOX Sports DOC 'Mister FC Groningen' te zien. De DOC gaat over Jan van Dijk, oud-speler en – trainer van FC Groningen. Kijk voor de tijden ook op https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’