string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Huistra: ‘Revanche voor wedstrijd tegen RKC’.

Vrijdag 10 februari 2012 om 15:05

Petter Andersson en Nicklas Pedersen zijn zaterdagavond in de uitwedstrijd tegen VVV-Venlo niet inzetbaar. Lorenzo Burnet keert terug bij de selectie van achttien spelers. Het duel in de 21ste speelronde begint om 19.45 uur in De Koel.

Pieter Huistra heeft niet de beschikking over Andersson (lies), Pedersen (knie) en ook nog altijd Jonas Ivens (hersenschudding). Thomas Enevoldsen (hamstring) en Koen van de Laak (kuit) gaan aanstaande maandag in Eelde minuten maken bij Jong FC Groningen. Emil Johansson is maandagavond de derde dispensatiespeler bij de ploeg van trainer Dick Lukkien. Huistra: “We hebben een risico genomen om Johansson afgelopen zondag te laten invallen. Dat heeft helaas niet goed uitgepakt. Dat is een fout die ik gemaakt heb. We zullen nu de tijd nemen om te zorgen dat iedereen de volgende keer de ware Johansson te zien krijgt.”
Een korte terugblik op afgelopen wedstrijd: “In die wedstrijd zakten we door onze ondergrens. Dat was een flinke domper. De groep reageerde er goed op en was zelfkritisch. De hele week hebben we lekker hard getraind en heeft de groep veel energie getoond. Het is duidelijk dat we iets willen recht zetten. Want de wedstrijd van zondag heeft iedereen veel pijn gedaan.”
Vooruitblik op het uitduel met VVV-Venlo: “We hebben donderdag en vrijdag in Euroborg kunnen trainen. Er was een beetje zorg over het veld in Venlo, maar we hebben ons inmiddels gerust laten stellen. Het veld is nu volledig ontdooid en goed bespeelbaar. Dus zaterdagavond moet het gaan gebeuren. Zij hebben er wat nieuwe spelers bij en hebben net als wij tweemaal op rij verloren. Ook daar ligt er druk op. Wij willen die wedstrijd winnen om mee te blijven draaien in de strijd om de play-offs. We willen revanche voor die wedstrijd tegen RKC.”

Zaterdag om 10.30 uur zal de scheidsrechter in Venlo een veldkeuring doen.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard