string(9) "claudebot"

Huistra: ‘Onszelf en publiek weer belonen’.

Vrijdag 01 april 2011 om 16:24

Trainers Pieter Huistra en Wil Boessen (VVV) blikken vooruit op het duel van zondagmiddag in Euroborg. Doelman Brian van Loo belicht de tegenstander VVV-Venlo.

Pieter Huistra: “We hebben verdedigend de basis gelegd en willen van daaruit weer goed gaan voetballen. In de vorige thuiswedstrijd tegen Heracles stonden we er na een halfuur goed voor en gaven we het toch nog weg. We willen de lijn vanuit Breda (0-1 winst – red.) vandaag doortrekken. En deze keer is het zaak onszelf en het publiek weer te belonen met de drie punten.”
Mogelijkheden
Wil Boessen: “We moeten nog wat punten halen en de eerste kans daarop is tegen FC Groningen. Ook vanmiddag zullen we kansen krijgen. Wellicht iets minder dan de thuisploeg, maar het is aan ons om de mogelijkheden te benutten. … Handhaving is het doel en voor ons het hoogst haalbare. Het mooiste is om dat rechtstreeks doen, maar als we reëel kijken, zal dat waarschijnlijk via de play-offs moeten.”
Brian van Loo over de tegenstander: “Het is een ploeg die bestaat uit een combinatie van ervaren spelers en een aantal minder ervaren spelers. Die mix heeft vorig jaar succes opgeleverd, maar dit jaar heeft de onervarenheid wel wat punten gekost. Met Tóth op het middenveld en Boymans voorin hebben ze spelers in het team met wie we terdege rekening moeten houden.”

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus