string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Huistra: ‘Niet meer te gehaast’.

Zaterdag 18 september 2010 om 22:44

Trainer Pieter Huistra was na afloop tevreden over de voortgang binnen zijn ploeg. Zijn collega Alex Pastoor van Excelsior zag zijn ploeg met opgeheven hoofd van het veld gaan.

Huistra: “We speelden tegen een ploeg die goed aan de competitie is begonnen en daarmee respect afdwingt. De afgelopen duels waren we voorin soms nog te schuchter en gaven we achterin wel een wat onnodige kansen weg. Deze wedstrijd was dat weer een stuk beter verzorgd. Bovendien was het positiespel in de ploeg ook weer een stuk beter. Vanaf de 1-0 hebben we gevaarlijk en goed gespeeld. We willen ons steeds beter ontwikkelen. In eerdere wedstrijden waren we nog wel eens te gehaast. Nu zijn we rustig de wedstrijd in gegaan en hebben we alles onder controle gehad. Er was niets aan de hand en we hebben verdiend gewonnen.”
Pastoor: “We hebben de wedstrijd van de eerste tot de laatste minuut gespeeld om te winnen. Op de bepaalde punten hebben we goed gespeeld. De conclusie is dat we het hier niet onaardig hebben gegaan. FC Groningen heeft kansen gecreëerd waarvan ze er twee hebben gehad. Dat is leuk voor hen en niet leuk voor ons. Het zegt genoeg dat wij een ploeg in eigen huis tot de counter hebben gedwongen. In de eerste helft kregen wij de grootste kansen met Fernandez en Van Steensel. Wij zijn na afloop met opgeheven hoofd van het veld gelopen.”

Gerelateerd nieuws.

20 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard