string(9) "claudebot"

Huistra: ‘Met ons eigen proces bezig’.

Maandag 26 juli 2010 om 15:35

Trainer Pieter Huistra van FC Groningen zag zijn ploeg afgelopen zaterdag in Sappemeer met 2-1 onderuit gaan tegen BV Veendam. ‘Over de eerste helft was ik tevreden. We hadden daarin onze kansen moeten afmaken. We moeten dat niveau langer vasthouden.’

Want in de tweede helft was het een stuk minder gesteld met de FC. “We vergaten te voetballen en gingen uit de discipline lopen. Afgelopen zaterdag was de laatste wedstrijd waarin we alle fitte spelers speeltijd hebben gegeven. De komende duels werken we naar de basis toe, die de competitie zal starten met de thuiswedstrijd tegen Ajax.”
“We willen stappen blijven zetten, doorgaan op de ingeslagen weg en het niveau langer volhouden. Met de tegenstanders van de komende week hebben we ons nog helemaal niet beziggehouden. FC Volendam is voor ons de derde tegenstander uit de Jupiler League. Rot-Weiss Oberhausen is een ploeg uit de tweede Bundesliga.”
Vanuit de ziekenboeg is voornamelijk goed nieuws te melden. “Tim Sparv, Koen van de Laak en Luciano da Silva zijn weer volledig aangesloten. Oluwafemi Ajilore heeft de looptraining weer hervat. Enige tegenvaller is de enkelblessure van Danny Post. Fredrik Stenman slaat dinsdagavond even een wedstrijd over.” Verder zijn er nog de blessures van Brian van Loo, Petter Andersson en Danny Holla.

Gerelateerd nieuws.

21 uur geleden

Strijd op het Shuffleboard

24 uur geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus