string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Huistra in training voor 4Mijl in FCG TV.

Vrijdag 07 oktober 2011 om 10:24

In FC Groningen TV gaat Danny Holla vanavond op zoek naar nieuwe schoenen. Hij krijgt daarbij assistentie van Piet van Dijken. Van Dijken is net als Johan Derksen fervent drager van de gekleurde schoenen van Jan Palmen.

Schoenenliefhebber Holla en Van Dijken bezoeken de schoenenzaak van Palmen in Assen en verlaten de zaak uiteindelijk niet met lege handen.
 
Komende zondag loopt FC Groningen trainer Pieter Huistra voor de tweede keer de 4Mijl van Groningen. FCG TV checkt of hij al klaar is voor de ruim zes kilometer tussen Haren en de stad.
 
Tom Hiariej verlengde onlangs zijn dit seizoen aflopende contract met drie seizoenen. In FCG TV vertelt Hiariej dat hij de komende jaren nog voldoende uitdagingen ziet bij FC Groningen.
 
Op zondag 23 oktober wordt rond de thuiswedstrijd tegen FC Twente bekend gemaakt welke twee FC iconen de Noord- en Zuidtribune van Euroborg naar zich vernoemd krijgen. In FC Groningen TV wordt de shortlist van vijf namen nog een keer duidelijk belicht.
 
FC Groningen TV wordt vanavond om 18.00 uur uitgezonden op Eredivisie Live 1. Het programma wordt om 23.25 uur herhaald. Op Eredivisie Live 2 zijn er herhalingen om 18.55 uur, 20.55 uur en 22.55 uur. Zaterdag wordt FCG TV om 12.25 uur herhaald op EL1.
 
De items uit FC Groningen TV zijn ook te zien op internet: op deze site via www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentv. Volg FC Groningen ook op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard