string(9) "claudebot"

Huistra en Van Gaal in FC TV bij 4Mijl van Groningen.

Dinsdag 11 oktober 2011 om 09:19

In FC Groningen TV zien we vanavond hoe Pieter Huistra het er vanaf heeft gebracht tijdens de 4Mijl van Groningen. De trainer van FC Groningen kreeg vooraf nog een goede tip mee van Louis van Gaal, die het startschot loste.

De voormalig bondscoach en ex-toptrainer van onder meer Ajax, Barcelona en Bayern München is ambassadeur van Spieren voor spieren, het goede doel waar de charity run van de 4Mijl dit keer aan gekoppeld was.
Week van de Smaak
Emil Johansson bracht onlangs een bezoek aan de opening van de Week van de Smaak in Groningen. Groningen is dit jaar de hoofdstad van de smaak en voor die gelegenheid proefde de Zweedse verdediger allerlei Nederlandse en vooral Groninger lekkernijen.
Tribunenamen
Seizoenkaarthouders kunnen nog ruim een week stemmen op de vijf namen, die in aanmerking komen voor de vernoeming van de Noord- en Zuidtribune van Euroborg. In FCG TV komen de genomineerden nog een keer voorbij.
Uiteraard ontbreekt ook deze dinsdag de wekelijkse nieuwsbrief van Hans Nijland niet. De algemeen directeur van FC Groningen gaat in op de publiciteit rondom de ambitieuze toekomstplannen van de club.
Uitzendingen
FC Groningen TV wordt vanavond om 18.00 uur uitgezonden op Eredivisie Live 1. Op Eredivisie Live 2 zijn er herhalingen om 19.00 uur, 21.00 uur en 23.00 uur. Woensdag wordt FCG TV om 08.45 uur en 13.25 uur herhaald op EL1.
 
De items uit FC Groningen TV zijn ook te zien op internet.
Op deze website via www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/En via YouTube: www.youtube.com/fcgroningentv Volg FC Groningen ook op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus