string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Huistra en Kieftenbeld bij bijeenkomst Klankbordgroep.

Dinsdag 14 februari 2012 om 14:28

In de 366ste nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op de verloren uitwedstrijd tegen VVV-Venlo, meldt hij de bijeenkomst van de Klankbordgroep, een zaalvoetbaltoernooi van Kids United en de uitkomsten van een speciale actie van hoofdsponsor Essent onder onze supporters.

“De 2-0 nederlaag in Venlo tegen VVV was een deceptie. Na de verliespartij van een week eerder tegen RKC Waalwijk was alles en iedereen erop uit zich te revancheren. Hoewel het op ’t oog wellicht niet zo leek, bestond er wel degelijk de wil om tegen VVV een goed resultaat neer te zetten. We zitten echter in een sportief moeilijke fase. Het sleutelwoord daarbij is vertrouwen. Gelukkig kan dit in het voetbal ook zo weer omslaan. Het is in een dergelijke periode vooral belangrijk rustig te blijven. Tegen kampioenskandidaat PSV missen we zondag vanwege schorsingen een aantal vaste waarden, maar het betekent ook kansen voor andere spelers. Met het thuispubliek achter de ploeg kunnen wij zeker in Euroborg van iedere tegenstander winnen. Voor het duel dat zondag al om 12.30 uur begint, zijn uitsluitend nog tickets te koop via www.fcgroningenkaartenmarkt.nl.”
Eregast
“Hoewel de sportieve resultaten momenteel tegenvallen, wordt er op andere terreinen wel succes geboekt. Zo wordt er zondag rondom de thuiswedstrijd tegen PSV aandacht geschonken aan het 9.000ste lid van de FC Groningen Junior Club. Een nieuwe mijlpaal in het bestaan van deze fanclub voor de jongste FC-supporters. De 8-jarige Mathijs Uilkema uit Groningen zal, samen met zijn ouders, eregast zijn in Euroborg en op het veld worden gehuldigd.”
Klankbordgroep
“Vanavond (dinsdag – red.) komt de Klankbordgroep weer bijeen. Dit adviesorgaan, met afgevaardigden van de diverse tribunes en vertegenwoordigers van supportersverenigingen, treedt ten minste drie keer per seizoen in overleg met directie en management van FC Groningen. Leden van de Klankbordgroep brengen gevraagd en ongevraagd advies uit aan de club over signalen, die leven onder het publiek. Bij de vergadering van vanavond zullen hoofdtrainer Pieter Huistra en speler Maikel Kieftenbeld aanwezig zijn om zaken met de Klankbordgroep te bespreken.”
Beleidsplan
“Morgenmiddag (woensdag – red.) is er een personeelsbijeenkomst. Alle medewerkers van de club krijgen de kans mee te praten over ons nieuw op te stellen beleidsplan 2012-2016. Directie en management hebben er voor gekozen het personeel te laten meepraten over de uit te zetten lijn voor de komende jaren, om op die manier nog meer betrokkenheid te creëren onder de eigen mensen. Samen een beleidsplan opstellen, niet opgelegd door de clubleiding, dat is het idee.”
“Vanwege deze bijeenkomst zal de Supportersbalie woensdagmiddag vanaf 13.00 uur gesloten zijn. Ook andere afdelingen binnen de club zullen morgenmiddag beperkt of niet bereikbaar zijn.”
Lezingen
“Ook deze week staan er weer twee lezingen voor ondergetekende op het programma. Donderdag zal ik aanwezig zijn bij de sponsoravond van voetbalvereniging SV Urk en vrijdag ben ik tijdens het World Tennis Tournament in Ahoy’ één van de sprekers bij een seminar van ABN AMRO over de bijdrage van de accountant bij het gezond maken van bedrijven.”
Kids United
“Zaterdag staat het vierde Kids United zaalvoetbaltoernooi op het programma, dit jaar gehouden in sporthal Lewenborg. Sinds de adoptie op 1 december 2011 mag Kids United zich het officiële G-jeugdteam van FC Groningen noemen. Zaterdag zal de FC onder anderen vertegenwoordigd zijn door Virgil van Dijk en afgevaardigden van de Stichting FC Groningen in de Maatschappij.”
“Aan het toernooi nemen – naast Kids United – teams deel uit Assen, Joure, Emmen, Damwoude, Sneek, Drachten, Wolvega en Leeuwarden. Er is een ochtendprogramma voor de jongste spelers tussen 09.00 en 12.00 uur. Het middaggedeelte start om 13.00 uur en de prijsuitreiking staat om 17.00 uur gepland. Uiteraard is publiek van harte welkom om deze enthousiaste voetballers te komen aanmoedigen.”
Actie Essent
“In januari heeft callcenter 360 Daadkracht in Arnhem clubcard- en seizoenkaarthouders van FC Groningen namens onze hoofdsponsor Essent benaderd en een actie aangeboden. Een groot aantal FC Groningen-supporters is daarop overgestapt van hun oude energieleverancier naar Essent. Als cadeau kregen zij een cheque ter waarde van 100 euro ter besteding in de Fanshop van FC Groningen in Euroborg. Dit is een mooi voorbeeld van de succesvolle samenwerking tussen de club en onze hoofdsponsor Essent.”
“De supporters dragen door de overstap bewust bij aan een groener en duurzamer klimaat door te kiezen voor gas en groene stroom van Essent. De actie loopt nog steeds en supporters, die dus ook in aanmerking willen komen voor de waardecheque voor onze Fanshop, kunnen contact opnemen met Essent.”
“Tot volgende week!”

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’