string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Huistra, Blind en Enevoldsen in FC Groningen TV.

Woensdag 31 maart 2010 om 13:24

Vanavond in FC Groningen TV wordt uitgebreid stilgestaan bij de wedstrijd van afgelopen zondag tegen Ajax. Ook is er onder meer een reportage over FC Groningen C2. De uitzending begint om 18.25 uur op Eredivisie Live.

De nieuwe trainer van FC Groningen die komende zomer aan de slag gaat, Pieter Huistra, komt allereerst aan het woord over Ajax-FC Groningen. Huistra is momenteel trainer van Jong Ajax.
Naast een terugblik op de wedstrijd tussen Ajax en FC Groningen komt uiteraard ook Daley Blind aan het woord. De verdediger/middenvelder is voor de rest van het seizoen door Ajax verhuurd aan FC Groningen.
Dan is er een reportage over het jeugdteam RVO FC Groningen C2, dat wordt gecoacht door trainer Erik Muntendam. De ploeg komt uit in de landelijke onder-14 divisie.
Tenslotte is er een item over Thomas Enevoldsen op de Golf- en Lifestyle-beurs in Martiniplaza. De Deen blijkt een familielid te hebben met onvermoede talenten.

YouTubekanaal
Items van FC Groningen TV zijn ook te zien op internet, via YouTube: http://www.youtube.com/fcgroningentvEn daarnaast: http://www.eredivisie.nl/video/clubtv/fc_groningen FC Groningen TV wordt woensdag 31 maart uitgezonden om 18.25 uur en wordt donderdag 1 april herhaald om 0.20 uur en 11.30 uur. En daarnaast vrijdag 2 april om 17.10 uur en  zaterdag 3 april om 11.50 uur. De wedstrijd Vitesse-FC Groningen wordt zaterdag uitgezonden op Eredivisie Live 4.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard