string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

HSV uitverkocht; morgen start verkoop ADO.

Vrijdag 22 juli 2011 om 14:23

De thuiswedstrijd tegen Hamburger SV is inmiddels uitverkocht. De laatste driehonderd kaarten zijn vrijdagochtend verkocht. De verkoop voor het thuisduel met ADO Den Haag van zondag 14 augustus start zaterdag 23 juli om 9.00 uur voor (Seizoen)ClubCardhouders.

Via www.fcgroningenkaartenmarkt.nl zijn mogelijk nog kaarten te koop van seizoenkaarthouders die aankomende zondag niet in de gelegenheid zijn de wedstrijd bij te wonen. Kosten van deze tickets zijn 5 euro. De opbrengst komt ten goede aan Doe Een Wens Stichting Nederland.
Roda-uit en ADO-thuis
De verkoop voor Roda JC-FC Groningen van zaterdag 6 augustus is inmiddels gestart voor leden van de Supportersvereniging FC Groningen, die bij het bestellen van hun seizoenkaart hebben aangegeven lid te zijn van de SV FC Groningen. Zij betalen in de voorrangsperiode 31 euro. Zaterdagochtend 23 juli om 9.00 uur start de verkoop voor de FanTour (34 euro) en autocombi (10,50 euro) voor alle (Seizoen)ClubCardhouders.
De verkoop van FC Groningen – ADO Den Haag (zondag 14 augustus, 16.30 uur) start zaterdag 23 juli om 9.00 uur voor (Seizoen)ClubCardhouders via de gebruikelijke verkoopkanalen: deze website, de Fanshop in Euroborg en TicketBox. De prijzen voor losse kaarten zijn gelijk aan die van het afgelopen seizoen. Zaterdag gaan de vakken II, UZ, VZ, WZ, RR (allen 21 euro), X en XZ (beiden 24 euro) in de verkoop. De eerste week kan er één ticket per (S)CC worden aangeschaft.

Gerelateerd nieuws.

6 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard