Hrustic, Buijs, Handwerker en Jans in FC Groningen TV

17 augustus 2018

FC Groningen TV staat vanavond op FOX Sports voor een groot deel in het teken van de thuiswedstrijd van vanavond tegen Willem II. Daarnaast is er een nadere kennismaking met de kersverse aanwinst Tim Handwerker.

Vanavond speelt FC Groningen om 20.00 uur de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen. Tegenstander is Willem II. Vorig seizoen verloor FC Groningen de thuiswedstrijd tegen de ploeg uit Tilburg met 0-1. Het duel liep voor Ajdin Hrustic uit op een dubbele teleurstelling want hij moest er halfweg de eerste helft af met twee gele kaarten. FCG TV kijkt met hem terug naar die wedstrijd en vraagt hem wat er sindsdien is veranderd aan zijn spel. Daarnaast gaat het over de voorbereiding die hij voor een deel miste door een blessure en over het duel van vanavond.

Danny Buijs beleeft vanavond zijn eerste thuiswedstrijd als trainer van FC Groningen. Afgelopen zondag verliep zijn debuut tegen Vitesse niet zoals vooraf op gehoopt. FCG TV blikt kort terug op die wedstrijd en kijkt uiteraard met Buijs vooruit naar het duel tegen Willem II.

Afgelopen dinsdag werd de 20-jarige Tim Handwerker gepresenteerd in het Hitachi Capital Mobility Stadion. Vanavond is er een nadere kennismaking met de van 1.FC Köln gehuurde linksback en vertelt manager technische zaken Ron Jans waarom FC Groningen in Duitsland scout.

FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 18.45 uur en 22.45 uur herhaald op kanaal 3. Kijk voor de exacte tijden op https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Laatste nieuws