Horecaplein en kassa om 18.00 uur open voor Groningen-Volendam

17 december 2014

Het horecaplein voor de hoofdingang van Euroborg is voorafgaand aan de laatste thuiswedstrijden voor de winterstop uitgebreid onder het overdekte gedeelte voor het stadion. Bovendien is het assortiment verruimd. Woensdagavond is het plein vanaf 18.00 uur geopend voor de verkoop van onder meer broodjes beenham en glühwein. De kassa's en het stadion openen eveneens om 18.00 uur. De wedstrijd begint om 19.30 uur.

Naast fris en bier wordt vanaf anderhalf uur voorafgaand aan de bekerwedstrijd tegen FC Volendam ook wijn en glühwein geschonken. Daarnaast zijn er tot aan de aftrap van de wedstrijd broodjes beenham en rookworst op het horecaplein verkrijgbaar. De aangeschafte consumpties op het horecaplein mogen vanwege regelgeving (afgegeven vergunning) uitsluitend op het daarvoor bestemde terrein onder de overkapping worden genuttigd en mogen dus bijvoorbeeld niet meegenomen worden op de toegangswegen rondom of de omloop in het stadion. LET OP: Opwaarderen -> seizoenkaart mee!
Seizoenkaarthouders die in de terugkoopperiode hun seizoenkaart hebben opgewaardeerd, ontvangen hiervan GEEN losse toegangskaart. Personen die voor 6 euro hun eigen kaart hebben teruggekocht, kunnen zich met hun SCC melden bij de wedstrijd. De seizoenkaart geldt in dat geval dus als toegangsbewijs. Personen die in een later stadium hun ticket hebben aangeschaft, voor 10 euro, hebben wel een ticket of e-ticket ontvangen en dienen deze woensdag mee te nemen als toegangsbewijs. Kassa's geopend
Ook het FC Café is voorafgaand aan de genoemde wedstrijden geopend voor de verkoop van onder meer koffie en thee. Na afloop van de wedstrijd is het FC Café eveneens toegankelijk. Voorafgaand aan de wedstrijd Groningen-Volendam zijn de kassa's van Euroborg geopend voor de verkoop van losse kaarten. Op de wedstrijddag zijn tickets verkrijgbaar voor alle tribunes voor 10 euro. Tot de aanvang van de wedstrijd is het mogelijk kaarten te kopen in de FanCorner of eenvoudig online tickets aan te schaffen via onderstaande link.

Laatste nieuws