string(9) "claudebot"

Hoofdrolspeler Padt bijna in de dubbele cijfers.

Zaterdag 22 februari 2020 om 12:01

Sergio Padt heeft nog één ‘clean sheet’ nodig om dit seizoen in de dubbele cijfers te geraken. De doelman hield deze competitie al negen keer zijn goal schoon en is vanavond hoofdrolspeler in het wedstrijdprogrammaboekje. Padt ziet dat het team in een goede flow zit, maar weet ook dat tegenstander VVV-Venlo een stugge ploeg is om te verslaan. Het Eredivisieduel wordt vanavond om 20.45 uur afgetrapt.

13padt20191103JV2103

De Limburgers zijn dit kalenderjaar nog ongeslagen, maar FC Groningen heeft sinds 1993 niet meer in eigen huis van VVV-Venlo verloren. Padt weet dat er zaterdagavond veel op het spel staat voor beide ploegen.
 
Aansluiting
“We hebben tegen fysiek sterke ploegen als Vitesse en Sparta laten zien dat we met verzorgd voetbal tot kansen kunnen komen. En als er een fase aanbreekt dat we moeten knokken, hebben we dat ook in huis,” zegt de keeper in het programmaboekje. “VVV staat net boven de streep en strijdt voor elk puntje, maar wij willen juist de aansluiting met de ploegen boven ons behouden.”
 
Mocht Padt zijn doel schoonhouden, dan is dat voor de tiende keer dit seizoen en raakt hij al vroeg in de competitie op dat vlak in de dubbele cijfers. “De nul houden is mooi, uiteindelijk staat het resultaat van het hele team toch echt voorop. We winnen liever met 3-1 dan dat we achterin de nul houden, maar zelf ook niet scoren.”

Kaarten en programmaboekjes
Naast Padt komen ook de beide hoofdtrainers – Danny Buijs en Hans de Koning – aan het woord in het programma. Lees de interviews, wedstrijdfeiten en wedstrijdinformatie in het wedstrijdprogrammaboekje, dat voorafgaand aan thuiswedstrijden rondom het Hitachi Capital Mobility Stadion wordt verkocht. Aan de programmaboekjes is een verloting met mooie prijzen is gekoppeld.
 
Kaarten voor het duel zijn zonder restricties te koop en gemakkelijk online aan te schaffen via onderstaande banner. Het duel tussen FC Groningen en VVV-Venlo wordt vanavond om 20.45 uur in gang gezet door scheidsrechter Björn Kuipers.

FCG VVV Banner 19-20

Gerelateerd nieuws.

6 dagen geleden

Jos vs. Bacuna: Game on!

6 dagen geleden

VAN EIGEN BODEM met JIULIE BUIGEL: ‘MENSEN ZEGGEN DAT IK EEN NEUSJE HEB VOOR DE GOAL’

6 dagen geleden

Tiemen Werksma genomineerd als Leonardo Hotels Strijder van het Jaar