string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Hoofdrolspeler El Hankouri tegen de club van zijn jeugd.

Zaterdag 23 november 2019 om 16:07

FC Groningen staat morgen (zondag 24 november) voor de voetbalkraker in eigen huis tegen Feyenoord. De Trots van het Noorden gaat er alles aan doen om de goede reeks in het Hitachi Capital Mobility Stadion voort te zetten. Het duel met Feyenoord is een bijzondere wedstrijd voor Mo El Hankouri. De technische aanvaller doorliep de opleiding van de Rotterdammers en is hoofdrolspeler in het programmaboekje.

De wedstrijd tussen FC Groningen en Feyenoord is een strijd tussen de nummer 9 en nummer 10 van de ranglijst en dus een strijd om een plek in het linkerrijtje. Het wordt de 44ste ontmoeting van beide clubs op Groningse bodem uit de historie waarvan de Trots van het Noorden er ééntje meer won dan Feyenoord, namelijk 16 winstpartijen om 15 zeges voor de Rotterdammers.
 
Hoofdrolspeler
Mo El Hankouri doorliep de opleiding van Feyenoord en kijkt als hoofdrolspeler in het programmaboekje vooruit op een bijzonder treffen. “Het is leuk om tegen je oude club te spelen. Dan kun je ze even laten zien wat je kunt, haha,” lacht El Hankouri. “Ik heb nog steeds contact met een aantal jongens.”
 
De aanvaller heeft zich in de basiself geknokt en weet dat zijn team bezig is aan een goede thuisreeks. “Ik denk dat we een goed en hecht team hebben. De wilskracht en power willen we ook tegen Feyenoord weer laten zien. Met de supporters die achter ons staan, dat geeft iets extra’s. De supporters nemen ons echt mee, geven energie en ze steunen ons. Daar kunnen we in een mooi vol stadion weer profijt van hebben!”
 
Het duel wordt geleid door scheidsrechter Jeroen Manschot. De wedstrijdsponsor voor het duel met Feyenoord is Heineken 0.0. The Jagger Casino is de balsponsor, easytoys.nl sponsort de eventuele VAR-momenten.
 
Kaarten
Lees het uitgebreide interview met El Hankouri, wedstrijdfeiten en wedstrijdinformatie zondagmiddag in het wedstrijdprogrammaboekje. De programmaboekjes, waaraan een verloting met mooie prijzen is gekoppeld, worden voorafgaand aan thuiswedstrijden rondom het Hitachi Capital Mobility Stadion verkocht. Kaarten voor het duel zijn te bestellen via onderstaande banner.

Bestel kaarten FCG-FEY

Gerelateerd nieuws.

19 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard